Лукић – Народни демократски покрет води фер и коректну кампању

Носилац листе кандидата Народног демократског покрета за одборнике у Скупштини града Бањалука Александар Лукић изразио је данас увјерење да ће НДП након локалних избора чинити важан дио новог скупштинског сазива.

„Током кампање поштовали смо све прописане епидемиолошке мјере, због чега су оперативни планови мијењани из дана у дан. Из контаката које смо током кампање имали са људима видио сам да имамо озбиљну подршку и то ми даје право да кажем да ћемо сигурно имати учешће у будућој скупштинској већини ”, рекао је Лукић новинарима у Бањалуци.

Он је додао да је, осим појединачних контаката са људима, НДП дио кампање базирао на друштвене мреже и кроз ТВ спотове који су наишли на позитивне реакције.

„Оно што смо и примјетили код већине бирача је да су одлично одреаговали на наш слоган и спотове којима се представљамо, те да су људима заиста дојадиле празне приче и да је само битно оно што се урадило и што ће се урадити“, истакао је он.

Како је Лукић истакао, у складу са епидемилошким мјерама, кампању су прилагодили тренутној ситуацији, те се умјесто организације великих скупова пребацили  на директну комуникацију с грађанима гдје представљају наш План за развој Бање Луке „10×10“.

Лукић је оцијенио да је досадашња кампања била прилично фер и коректна, осим када су представници опозиционих партија причом о потреби градње опште болнице у Бањалуци користили погрешно вријеме и погрешан моменат да се представе у неком љепшем свјетлу.

„Прича о градњи градске болнице темељи се на некој фотографији са интернета, те је крајње неозбиљно да се у доба епидемије играју овакве представе и покушавају покупити политички поени. Мислим да је то и неозбиљно и некоректно, прије свега према нашим здравственим радницима који се даноноћно боре против епидемије”, нагласио је Лукић.

Подијели: