Балабан: Ако останете кући остајете на њиховој страни!

Датум објаве: 17. септембра 2018. у 10:47

Власт се отуђила и не зна за народ. Док је предсједник био Драган Чавић имао је буџет два милиона КМ, а садашњи предсједник има 12 милиона, имао је пет савјетника – данас их овај има 19. Тада смо предсједника Републике сретали у позоришту, самопослузи и кафићу самог, а данашњег прате ”гориле” и кордон полиције, поручио је јуче на скупу у Колима код Бањалуке Будумир Балабан, предсједник партије Слобода и кандидат на листи Коалиције НДП ДРАГАН ЧАВИЋ – НС – СНС – СЛОБОДА за НСРС.

”Не боји се он народа, него мафијашких обрачуна. Тадашњи предсједник летио је из оближњих дестинација на службена путовања, а данас се службеним авионом Предсједника возају у породичне шопинге”, казао је Балабан.

Нагласио је да је врло важно указати грађанима да људи који не излазе на изборе дају глас бахатим и наслиним, онима који подржавају проституцију, дрогу, убиства и разбојништва у Бањалуци и широм Републике Српске.

”Због тога треба пренијети поруку да људи изађу и гласају. Када остану кући остали су на њиховој страни”, закључио је Балабан.

Сматра да бирачи требају подржати младог и енергичног Вукоту Говедарицу, искусног и способног Чавића те сигуран глас дати Младену Иванићу, мудром и уваженом државнику.

”Недао Бог да побједе они који призивају рат, а не могу да оду даље од Градишке”, поручио је Балабан окупљеним грађанима.

Информативна служба Коалиције НДП ДРАГАН ЧАВИЋ – НС – СНС – СЛОБОДА

Аутор:
Категорија: Актуелно, Вијести, Новости
Ознаке: , , , , , , , , ,


Будите први, упишите свој коментар!
Оставите коментар