Бањалучки НДП организовао дружење у природи и праћење утакмице Србија – Костарика

Датум објаве: 17. јуна 2018. у 16:29

Чланови Градског одбора НДП-а Бањалука данас су организовали дружење у природи, уз неизоставно навијање и уживо праћење утакмице Србија – Костарика. Дружењу је присуствовао и предсједник НДП-а Драган Чавић.

Заједничко бодрење побједничког тима Србије и окупљање чланова бањалучког НДП-а била је прилика се сумирају активности у протеклих пола године.

Чавић је истакао да је задовољан постигнутим коалиционим споразумима и тренутним позиционирањем НДП-а у читавој Републици Српској.

”У времену иза нас радили смо много у читавој Републици и постигли смо задовољавајуће резултате. Савез за промјене је у предности и имамо огромну шансу да побиједимо, а затим и да мијењамо ствари”, истакао је Чавић.

Чавић је поновио да побједом Савеза за промјене и Вукоте Говедарице за предсједника Републике Српске очекује формирање извршне власти на чијем челу ће бити он као нови предсједник Владе.

”Одмах ће доћи до повећања пензија за 10%, а то практично значи да ће пензионери имати 13. пензију. У првих мјесец дана постројићу возни парк Владе Републике Српске да се види са колико и каквих возила се возикају министри и обични службеници. Ово сада превазилизаи сваку мјеру и они се понашају као службеници њемачког Бундестага, а не мале и ојађене Републике Српске”, закључио је Чавић.

НДП на овим изборима прави озбиљан резултат и реално очекивање је седам посланика у Народној скупштини Републике Српске, рекао је Чавић и додао да ће НДП сигурно бити фактор без којег се неће моћи формирати извршна власт у Републици Српској.

Дружењу чланова и активиста НДП-а у Мајдану, код бањалучког насеља Драгочај, присуствовали су и народни посланик Зорка Андрић те одборници у Скупштини града Бањалука Мирна Савић – Бањац и Саша Лазић.

Дружење је организовано заједничким доприносом свих чланова ГрО Бањалука и уз несебичну подршку породице Божић, на чијем имању је уприличен скуп и праћење утакмице Србија – Костарика.

Информативна служба НДП-а.

Аутор:
Категорија: Актуелно, Вијести, Новости
Ознаке: , , , , , , , , , , ,


Будите први, упишите свој коментар!
Оставите коментар