Бриселска титула бањалучког градоначелника

Датум објаве: 7. децембра 2017. у 13:33

Окићени титулом ”Европски град спорта”, наши се ”титулари” враћају у свом полтронском стилу бацајући јефтину демагогију грађанима у очи и китећи се ”ласкавим признањем” за уништење спорта у граду на Врбасу.

Од некадашњег града спорта, културе и индустрије из седмдесетих и осамдесетих, Бањалука је још једино остала град на Врбасу, то јој још нисте успјели одузети, а не сумњамо да и то нисте у стању.

Град у који ви доносте ”ласкаву титулу” има трећеразредну спортску дворану, у којој одавно не играју ни регионални, а камоли европски клубови. Симбол овог града, Фудбалски клуб ”Борац” игра на стадиону каквог би се постидјело мало богатије село у Баварској, а и његове утакмице све рјеђе гледамо.

Када већ не можемо гледати Борац против Меге, Задра или Олимпије, када не можемо гледати Борац који је бар конкурентан за треће или четврто мјесто, кад наша дјеца не могу бесплатно тренирати свој омиљени спорт, нама ова ваша измишљена и лажна лента не треба. Слободно је однесите нека виси у Александровцу и Крупи, тамо и приличи.

Овај град је осамдесетих имао шест олимпијских злата и првака Европе, а шта то имамо данас? Оронули инфраструктуру и неумјесне позере који нас брукају и понижавају по свијету?

Данашња Бањалука, на чији аеродром слете 2-3 авиона седмично и то искључиво из Београда, треба да прихвати овакав један ”терет” који нам носите из Европе. Ми град спорта, на жалост, нисмо одавно и сваки честити грађанин постидјеће се тог вашег ”ласкавог признања”.

Информативна служба НДП-а

Аутор:
Категорија: Актуелно, Вијести, Новости
Ознаке: , , ,


Будите први, упишите свој коментар!
Оставите коментар