Чавић: Готово је са неодговорношћу према нацији и држави (VIDEO)

Датум објаве: 29. септембра 2018. у 13:24

Људи који су се борили за Републику Српску очекују да им се врати неуставно одузето право, да се гарантована пензија опет уведе и да од почетка сљедеће године буде у примјени. Не можемо штедјети на онима који су стварали Републику Српску, казао је синоћ грађанима у Прњавору предсједник НДП-а Драган Чавић.

”Четрдесет хиљада корисника је остало без тог права прије четири године измјеном Закона о пензијско-инвалидском осигурању, ради уштеде 40 милиона марака, а истовремено тих 40 милиона марака сваке године се расипало у којекакве глупости“, истакао је Чавић.

Он је нагласио да ће Савез за побједу у буџету за идућу годину предвидјети враћање борачких права борцима, кроз укидање одредбе о закону о пензионом осигурању, којом је поништена одредба којом се дефинише право на гарантовану пензију.
Чавић је поручио да се ствари из темеља морају мијењати, да је готово са неодговорношћу према нацији и према држави, те да ће се институцијама вратити углед и поштовање на начине који су дефинисани Уставом.

Скуп Савеза за побједу у Прњавору

Додао је да ово нису избори на којима треба да побједи једна или друга странка, већ избори на којима треба да побједи правда и истина.

„Осми октобар је дан промјене, то је сигурно и то се овдје у Прњавору вечерас јасно види. Након избора имамо много посла, морамо засукати рукаве и урадити оно што је друштву најпотребније“, рекао је Чавић.

Dragan Čavić, izjava Prnjavor

ЧАВИЋ У ПРЊАВОРУ: ГОТОВО ЈЕ СА НЕОДГОВОРНОШЋУ ПРЕМА НАЦИЈИ И ДРЖАВИЉуди који су се борили за Републику Српску очекују да им се врати неуставно одузето право, да се гарантована пензија опет уведе и да од почетка сљедеће године буде у примјени. Не можемо штедјети на онима који су стварали Републику Српску!#NDPDraganCavic #trikoraka #zaboljuSrpsku

Posted by Народни демократски покрет / Narodni demokratski pokret on Saturday, September 29, 2018

Информативна служба Коалиције НДП ДРАГАН ЧАВИЋ НС СНС СЛОБОДА

Аутор:
Категорија: Актуелно, Вијести, Новости
Ознаке: , , , , , , , ,


Будите први, упишите свој коментар!
Оставите коментар