ЧАВИЋ: Крађа избора биће онемогућена (VIDEO)

Датум објаве: 1. октобра 2018. у 18:15

Познато нам је да се у посљедње вријеме узимају лична документа младим људима по угоститељским објектима, а то је појава која је у Бањалуци постала масовна, казао је вечерас на отварњу трибине и разговора са грађанима бањалучког насеља Обилићево предсједник НДП-а Драган Чавић.

Младе људе хватају, узимају им податке из личне карте и на основу тих података се лажним представљањем на бирачком мјесту краду гласови”, истакао је Чавић.

Он додаје да је то устаљена пракса владајућих странака и једне, како је прецизирао ”новоформиране режимске странке” и подсјећа да све велике крађе почињу са крађом избора.

Трибина Обилићево – разговор са грађанима

”Добро знамо о чему се ради и евидентирамо гдје и ко то ради. Данас не можемо ништа да урадимо, јер и полиција која је присутна на то не реагује, али је сигурно да ће сви, са промјеном власти, одговарати”, истиче Чавић.

Он је апеловао на младе да не дају своје личне податке лицима која желе да злоупотребе њихово бирачко право да би освојили мандате, јер на тај начин, како је рекао, раде против самих себе.

Трибина Обилићево – разговор са грађанима

”То је незаконито и штетно по Републику. Знам да је било огромних манипулација и са регистрацијом бирача у одсуству и да ће бити на бирачким мјестима, али ћемо се ми овај пут потрудити да, преко наших посматрача на бирачким мјестима, онемогућимо било какву изборну крађу”, поручио је Чавић.

Са грађанима Обилићева у Бањалуци вечерас о програму кампање ”Три корака за бољу Српску” разговарали су кандидати Коалиције НДП ДРАГАН ЧАВИЋ – НС – СНС – СЛОБОДА из Изборне јединице три.

Драган Чавић – Обилићево – изјава 01.10.

ДРАГАН ЧАВИЋ: ’ПРЕКО НАШИХ ПОСМАТРАЧА НА БИРАЧКИМ МЈЕСТИМА СПРИЈЕЧИЋЕМО КРАЂУ ГЛАСОВА’”Знам да је било огромних манипулација и са регистрацијом бирача у одсуству и да ће бити на бирачким мјестима, али ћемо се ми овај пут потрудити да, преко наших посматрача на бирачким мјестима, онемогућимо било какву изборну крађу”#trikoraka #zaboljuSrpsku #DraganCavic #izboriRS2018

Posted by Народни демократски покрет / Narodni demokratski pokret on Monday, October 1, 2018

Информативна служба Коалиције НДП ДРАГАН ЧАВИЋ – НС – СНС – СЛОБОДА

Аутор:
Категорија: Актуелно, Вијести, Новости
Ознаке: , , , , ,


Будите први, упишите свој коментар!
Оставите коментар