Чавић: На изборима исказати бунт против неправде!

Датум објаве: 5. октобра 2018. у 8:43

У мојој прилично дугој политичкој каријери, у самом финишу кампање, нисам имао прилику да видим оволики број дезинформација и овакав облик специјалног рата против опозиционих странака у Републици Српско”, казао је синоћ у Теслићу, на конвенцији Савеза за побједу, предсједник НДП-а Драган Чавић.

Он је одлучно демантовао све најаве тешких догађања у наредним данима, нарочито сутра и прекосутра.

”Позивам грађане Републике Српске да не насједају на ове провокације. Ако смо Срби, онда можемо једино инатом нешто урадити на све оно што се пласира у јавност. Никаквих немира неће бити”, поручује Чавић

Чавић наглашава да опозиција никаквим немирима не жели да наруши побједу на изборима, јер како истиче, опозиција је потпуно свјесна да они који су данас на власти имају огроман страх од њеног губитка.

”Сви нека изађу на изборе и нека знају да им је Уставом загарантовано право и слобода изјашњавања. Свако бирачко мјесто је објзбјеђено да нико не види и не зна ко је шта одлучио”, подсјетио је Чавић.

Чавић је додао да грађани требају гласати по својој савјести, а да гласају против свих оних који их подмићују и условљавају.
”Бирачко мјесто је право мјесто гдје грађани могу исказати свој бунт против неправде и безакоња и на изборима то требају оспорити и негирати”, казао је Чавић у Теслићу.

Информативна служба Коалиције НДП ДРАГАН ЧАВИЋ – НС – СНС – СЛОБОДА

Аутор:
Категорија: Актуелно, Вијести, Новости
Ознаке: , , , , , ,


Будите први, упишите свој коментар!
Оставите коментар