Чавић: Неће бити никаквих немира – људи да слободно изађу на изборе

Датум објаве: 27. септембра 2018. у 18:26

”Ових дана се из разних медија чује да опозиција припрема некакве нереде и нестабилност у Републици Српској и овим путем желим енергично да демантујем такве наводе, у име НДП-а и наших коалиционих партнера”, саопштио је вечерас у Врбањи код Бањалуке предсједник НДП-а Драган Чавић.

Опозиција, каже Чавић, нити предвиђа нити планира било какве немире и неће угрожавати уставно право грађана да изгласају и промјену власт.

Трибина Врбања

”Не пада нам на памет ни да негирамо резултате избора, јер очигледно ”режимске” странке стварају амбијент у којем ће се људи бојати да изађу на бирачка мјеста, вјерујући да може бити некаквих немира и да им може бити угрожена безбједност”, поручио предсједник НДП-а.

Трибина Врбања

Додаје да таквог сценарија сигурно неће бити и охрабрује грађане да потпуно мирно и слободно изађу 7. октобра на изборе, а грађани требају знати да, како истиче, опозиција неће ништа предузети што би угрозило мир и безбједност у Републици Српској.
”Једино могу очекивати да такве ствари они који најављују и инсценирају, а ми ћемо уложити много напора да прије избора, на сам дан и након избора демаскирамо све они који покушају нешто тако да ураде”, казао је Чавић.

Он је вечерас, заједно са кандидатима Коалиције НДП ДРАГАН ЧАВИЋ – НС – СНС – СЛОБОДА, из Изборне јединице три, присуствовао предизборној трибини у бањалучком насељу Врбања.

Информативна служба Коалиције НДП ДРАГАН ЧАВИЋ – НС – СНС – СЛОБОДА

Аутор:
Категорија: Актуелно, Вијести, Новости
Ознаке: , , , ,


Будите први, упишите свој коментар!
Оставите коментар