ЧАВИЋ: Неизласком остајете на страни оних који не заслужују подршку народа!

Датум објаве: 24. септембра 2018. у 10:52

”Синоћ смо грађанима Брчког поручили шта имамо намјеру урадити одмах послије побједе 7. октобра. Морамо засукати рукаве, увести реда у администарацију, смањити административне трошкове и у кратком времену исправити неправду, учињену неуставном промјеном закона о гарантованим пензијама бораца”, истакао је предсједник НДП-а Драган Чавић.

Он је додао да се мора ријешити проблем огромне задужености и реструктуирања дуга, али и да сви проблеми, како сада ствари стоје, за ову власт нису рјешиви.

Скуп СзП Брчко

”Поштена власт, упорна власт и вријеме које је пред нама омогућиће да грађани препознају да у овом друштву може бити боље. Умјесто страха од партијске полиције и неизвјене будућности са поштеним људима на челу државе може се створити будућност свима нама”, казао је Чавић.

Скуп СзП Брчко

Истиче да друштво може ићи напријед само ако одбаци властиту глупост те да смо као народ највише угрожени од себе самих.

”Са Вукотом Говедарицом као новим предсједником биће реда и правде, а власт и моћ у друштву неће се више селити за функцијама које обавља шеф СНСД-а”, поручио је Чавић грађанима Брчког на синоћној трибини Савеза за побједу.

Скуп СзП Брчко

Вјерује да је само масовиним изласком на биралишта могуће спријечити изборну крађу, а да неизласком грађани остају на страни оних који не заслужују повјерење народа.

Информативна служба Коалиције НДП ДРАГАН ЧАВИЋ -НС–СНС-СЛОБОДА

Аутор:
Категорија: Актуелно, Вијести, Новости
Ознаке: , , , , , ,


Будите први, упишите свој коментар!
Оставите коментар