Чавић: Нерадници одмах могу да се пакују!

Датум објаве: 24. августа 2018. у 9:02

Предсједник Народног демократског покрета Драган Чавић рекао је синоћ у Пискавици да свако мјесто и град у Републици Српској показују да су друштву потребне промјене.

”Овој земљи треба правде и све ће бити боље. Не можемо приуштити себи да више трошимо него што произведемо. Мора се увести ред, јер је све постало бахато и осионо”, истакао је Чавић.

Он је поручио да је Република Српска сада једина земља у којој се поштен народ боји, а криминалци шетају уздигнуте главе. Подсјетио је окупљене грађане синоћ у Пискавици да одлазећа власт, у континуитету од 2006. године, ради против интереса свог народа.

”Ако постанем предсједник Владе, за четири до пет мјесеци мораће да буде боље. Нерадници одмах могу да се пакују, у јавној управи остаће само они који хоће и знају да раде”, нагласио је Чавић.

Додаје да у Републици Српској постоје већ сада ресурси који омогућавају да се пензије повећају за 10 одсто и подсјећа да су садашње пензије најниже у Европи.

Он је поручио да је побједа на Изборима 2018. године у рукама Савеза за побједу и да се мора учинити све да се промјену ствари и спријечи крађа на изборима.

”Ако се избори добију крађом гласова и буду покрадени, онда се и влада пљачком и преваром”, рекао је Чавић.

„Дружења са грађанима попут овог су права прилика да покажемо да имамо озбиљне намјере да промијенимо стање у друштву и вратимо вјеру гађана у бољи живот у РС“, нагласио је Чавић.

Народни демократски покрет

Аутор:
Категорија: Актуелно, Вијести, Новости
Ознаке: , , , , , , , ,


Будите први, упишите свој коментар!
Оставите коментар