Чавић: Омладина блиска власти се бахати по Републици Српској!

Датум објаве: 8. фебруара 2018. у 8:59

Саобраћајна несрећа из новембра 2017. у којој је погинула Смиљана Никодиновић (38) након што ју је, док је пјешачила на источном транзиту у Бањалуци, ударио аутомобил “ауди А6” којим је управљао Александар Добрић (26) из Градишке, не престаје да изазива контроверзе.

Посланик у НСРС и предсједник НДП-а Драган Чавић јуче је поставио посланичког питање у Народној скупштини Републике Српске, а у вези с овом саобраћајном несрећом, и оцијенио да се о многим случајевима “мање тежине” у јавности више знало, а да се о овом не зна ништа.

”Људи су огорчени. Добрић је млад човјек чији је отац врло утицајан и сувласник је фирме “Фруит Еко”. Знам и ко је власник возила којим је управљао. Знам и ко је долазио да интервенише током ноћи да се он ослободи из полицијских просторија. Да не би било мануплације, желим званичан одговор из МУП-а Српске”, подвукао је Чавић.

Он је министру унутрашњих послова поставио питање да ли је МУП РС поднио извјештај надлежном тужилаштву и да ли је подигнута оптужница против Александра Добрића који је 12. новембра 2017. године усмртио дјевојку, да ли је прекорачио брзину и да ли је био под утицајем алкохола у тренутку несреће.

”У посљедње вријеме дешава се да се млади људи, чији су родитељи или сродници блиски властима у Републици Српској, бахате по Републици Српској, а посљедњи случај је потезање пиштоља младића на Јахорини, као и неразјашњена погибија Николе Ђуровића у саобраћајној несрећи у којој је, како тврди отац страдалог, супротним возилом управљао бивши министар унутрашњих послова Српске Станислав Чађо” рекао је Чавић.

Извор: srpskacafe.com

Аутор:
Категорија: Актуелно, Вијести, Новости
Ознаке: , , , , , , , , ,


Будите први, упишите свој коментар!
Оставите коментар