Чавић отворио нове просторије странке у Бијељини (VIDEO)

Датум објаве: 24. јула 2018. у 22:09

Предсједник НДП-а Драган Чавић присуствовао је данас отварању нових просторија у Бијељини и изразио задовољство да је Градски одбор НДП-а у Бијељини у потпуности конституисан. Отварању просторија присуствовали су бројни градски функционери и представници партнерских странака.

Чавић је истакао да је градски одбор НДП-а у Бијељини у потпуности конституисан послије недавних турбуленција.

Отварање просторија НДП-а у Бијељини.

“Вјерујем да ћемо током изборне кампање показати да овдје имамо адекватан капацитет и да, заједно са осталим општинама које припадају Изборној јединици шест, имамо јако добре шансе да освојимо дитектан мандат”, рекао је Чавић новинарима у Бијељини

Он је додао да је на прошлим општим изборима НДП у овој изборној јединици остварио директан манат у Народној скупштини Републике Српске.

Отварање просторија НДП-а у Бијељини.

“Уложићемо максимум напора да остваримо своје циљеве”, поручио је Чавић и оцијенио да су чланови НДП у Бијељини показали да је успјех могућ.

Лидер странке захвалио је чланству Градског одбора НДП у Бијељини на труду, енергији и консолидовању странке у кратком времену, као и на обезбјеђивању нових просторија странке у граду.

Поред чланова и симпатизера НДП, отварању нових страначких просторија у Бијељини присуствовали су бројни градски функционери и представници партнерских странака.

Погледајте и видео прилог са отварања:

Извор: ntvarena.com

Аутор:
Категорија: Актуелно, Вијести, Новости
Ознаке: , , , , , ,


Будите први, упишите свој коментар!
Оставите коментар