Чавић: Подносим тужбу за клевету против Цвијановићеве!

Датум објаве: 31. марта 2018. у 9:28

Жељка Цвијановић јуче је у својој немоћи да пристојно одговори на став Драгана Чавића о њеном учинку као предсједнице Владе Републике Српске, простачки и непримјерено једној дами оклеветала народног посланика и бившег Предсједника Републике Српске.

По ко зна који пут изречену лаж из редова СНСД-а на рачун предсједника НДП-а јуче је поновила у најпримитивнијој и увредљивој форми.

Као што је грандиозно закључивала да је струја у Републици Спској јефтинија за 113% него у Хрватској и да је за вријеме њене владе просјечан животни вијек грађана Републике Српске продужен за 4 године наставља да лупета и неистине о својим политчким неистомишљеницима.

Драган Чавић ће, због јуче изговорених лажи којим га жели компромитовати у српском народу, тужити Жељку Цвијановић за клевету , као и сваког слиједећег који оваквим гнусним неистинама жели навући бијес Срба на Драгана Чавића , чиме се озбиљно угржава безбједност њега и његове породице.

Једини начин да Жељка Цвијановић избјегне тужбу је да се јавно извини бившем Предсједнику Републике Српске за јуче изговорене неистине.

Жалосно је што ће оваква особа бити кандидат за Предсједника Републике Српске испред СНСД-а, јер такву каква је, српски народ Републике Српске није заслужио ни да буде кандидат, а камоли Предсједник Републике Српске.

Умјесто одговора за озбиљне оптужбе за корупцију и потпуни дилентантизам у вођењу Владе Републике Српске, садашња премијерка покушава злоупотребити Извјештај о Сребреници, који вјероватно никада у цјелости није ни прочитала па њиме, попут режимских полуаналитичара, маше у јавности.

Пребацивање одговорности и спиновање догађаја о којима, врло вјероватно, не зна много, за потребе дневне политике и забављања јавности, говори о безидејности и беспосличарству некога ко је најодговорнији за потпуно уништење привреде, срамне плате радника у Републици Српској и најниже пензије у Европи.

Народни демократски покрет!

Аутор:
Категорија: Актуелно, Вијести, Новости
Ознаке: , , , , , ,


3 коментара на "Чавић: Подносим тужбу за клевету против Цвијановићеве!" одговори
NEDELJKO KLINCOV
31. марта 2018. at 10:23

UBIJEĐEN SAM DA ĆE ONI IZAZVATI ILI RAT U BiH ILI KRVAVE SUKOBE UNUTAR RS..OSJEĆA SE TO U VAZDUHU. EVO KOD NAS U LIJEVČU POLJU VEĆ DOLAZI DO SUKOBA I MRŽNJE POVODOM DODIJELE DRŽAVNOG ZEMLJIŠTA NA KORIŠTENJE. .U ZADNJE VRIJEME DOŠLO JE I DO VELEKE PODJELE U UDR. VETERANA RS ,A VELIKI BROJ ČASNIH BORACA OVOG UDRUŽENJE OSJETILO JE DA SU PREVARENI I IZDANI OD STRANE PRED. OVOG UDR. DUŠKA VUKOTIĆA.

NEDELJKO KLINCOV
31. марта 2018. at 10:24

UBIJEĐEN SAM DA ĆE ONI IZAZVATI ILI RAT U BiH ILI KRVAVE SUKOBE UNUTAR RS..OSJEĆA SE TO U VAZDUHU. EVO KOD NAS U LIJEVČU POLJU VEĆ DOLAZI DO SUKOBA I MRŽNJE POVODOM DODIJELE DRŽAVNOG ZEMLJIŠTA NA KORIŠTENJE. .U ZADNJE VRIJEME DOŠLO JE I DO VELIKE PODJELE U UDR. VETERANA RS ,A VELIKI BROJ ČASNIH BORACA OVOG UDRUŽENJE OSJETILO JE DA SU PREVARENI I IZDANI OD STRANE PRED. OVOG UDR. DUŠKA VUKOTIĆA.

Čavić: Tužiću Željku Cvijanović - Info DCM
31. марта 2018. at 11:44

[…] Dragan Čavić će tužiti premijerku RS Željku Cvijanović za klevetu, kao i, kako je navedeno na sajtu NDP-a, svakog sljedećeg koji “gnusnim neistinama želi navući bijes Srba na Dragana Čavića, […]

Оставите коментар