Чавић: Полагаћу рачуне само грађанима (VIDEO)

Датум објаве: 5. августа 2018. у 16:32

”Трагично је ово вријеме. О рату данас највише говоре они који рат нису осјетили и то користе као платформу свог политичког дјеловања. Ко је у рату учествовао рата више не жели. Треба нам мир, поштовање и поштење и треба нам друштво у којем ћемо сви заједно вјеровати у боље сутра”, поручио је предсједник НДП-а Драган Чавић са данашњег скупа, који је одржан у насељу Чесма у Бањалуци.

Скупу је присуствовао велики број чланова и активиста НДП-а, а Чавић се посебно захвалио на присуству и подршци својим саборцима, припадницима Првог крајишког корпуса Војне полиције.

Дружење са грађанима – Бањалука

Истакао је да се борцима морају вратити неуставно одузета права, прије свега, право на гарантовану пензију.

”Не можемо се хавалити стабилношћу пензионог система, а при томе имати најниже пензије у Европи. Има простора у Републици да се пензије у идућој години одмах повећају за 10 одсто, само на уштедама и спречавању лоповлука, у дијелу надлежности Владе”, објаснио је Чавић.

Он је рекао да у његовој Влади неће сваки министар имати свог возача те да ће, за првих седам дана свог мандата, сва возила, у власништву Владе, завршити у Залужанима на аеродрому, да их грађани виде, а послије тога половина ће ићи на продају.

Чавић је додао да нам треба систем који неће убијати своје грађане, већ проналазити убице, као и да ће у функцији предсједника Владе полагати рачуне само грађанима.

ДРУЖЕЊЕ НА ВРБАСУ СА ЧЛАНОВИМА И АКТИВИСТИМА

ЧАВИЋ: ТРЕБА НАМ СИСТЕМ КОЈИ НЕЋЕ УБИЈАТИ ГРАЂАНЕ, ВЕЋ ПРОНАЛАЗИТИ УБИЦЕ!

Posted by Народни демократски покрет / Narodni demokratski pokret on Sunday, August 5, 2018

Информативна служба НДП-а

Аутор:
Категорија: Актуелно, Вијести, Новости
Ознаке: , , , , , , , ,


Будите први, упишите свој коментар!
Оставите коментар