Чавић: Спријечили смо сумњиву продају “Љубије” и сачували радна мјеста

Датум објаве: 26. јуна 2018. у 10:16

Грађанима Републике Српске је, поред тешког живота, превише тешких ријечи које чују сваки дан. Људи ипак хоће да чују нешто друго. Имамо 13 година непрекидне власти једне политичке структуре и крајње је вријеме да се нешто промјени, поручио је то синоћ предсједник НДП-а Драган Чавић окупљеним грађанима у Приједору.

Наглашава да је, када је Приједор у питању, опозиција као политичка структура сигурно дала велики допринос да се спријече разни политички марифетлуци који су били у намјери “неког тамо Зотова и њему сличних зотова” око продаје и приватизације РЖР “Љубија”.

“Протеклих година било смо јасно и експлицитно против свих махинација везаних за Рудник Љубија. Сигурно нећемо улазити у такве врсте експеримената и учинићемо све да се бројна радна мјеста сачувају и одржи живот људи у Приједору”, рекао је Чавић.

Све друго може бити неизвјесност уколико се људи поново упусте, а очигледно да хоће да се упусте послије избора у авантуру која се зове поновни покушај приватизације РЖР “Љубија”, испред очију јавности, у интересу неке мале групице људи, закључио је Чавић.

Разговор са грађанима -Приједор

У Приједору је синоћ одржан скуп “Разговор са грађанима” на којем су, поред предсједника НДП-а, учествовали и предсједник СДС-а Вукота Говедарица те почасни предсједник ПДП-а Младен Иванић, који су уједно и кандидати Савеза за промјене на предстојећим изборима.

Изјаву предсједника Чавића погледајте у наставку:

Извор: БНТВ/Информативна служба НДП-а

Аутор:
Категорија: Актуелно, Вијести, Новости
Ознаке: , , , , , , ,


Будите први, упишите свој коментар!
Оставите коментар