Чавић: Све подјеле падају у воду пред подјелом на богате и сиромашне (VIDEO)

Датум објаве: 19. септембра 2018. у 11:37

”Још су Римљани рекли давно ”завади па владај”, а власт у Републици Српској владала је на завади протеклих 12 година”, поручио је синоћ предсједник НДП-а Драган Чавић на скупу Савеза за побједу у бањалучком насељу Старчевица.

Додаје да опозиција не жели подјеле које су створене вјештачки и због политичког интереса једне мале политичке олигархије.

”Те подјеле по националној основи, подјеле на патриоте и издајнике, подјеле на ”ове” или ”оне” падају у воду пред основном подјелом коју су произвели, а то је подјела на богате и сиромашне”, закључио је Чавић.

Трибина Старчевица

Он истиче да Републици Српској треба друштво једнакости и владавине права, а то је могуће, како је рекао, само ако се, у кратком временском року, донесе читав сет закона који ће промијенити начин и профил рада судова и тужилаштава.

”Не трееба нам држава које се боје грађани, а не криминалци. То је бесмисао њеног постојања, а смисао ћемо направити промјеном стања”, казао је Чавић.

Трибина Старчевица

Скупу на Старчевици присуствовали су кандати са листе Коалиције НДП ДРАГАН ЧАВИЋ – НС – СНС – СЛОБОДА из Изборне јединице три, кандидати партнерских странка те кандидати Савеза за промјене за предсједника Републике и српског члана Предсједиштва БиХ, Вукота Говедарица и Младен Иванић.

Трибина Старчевица

Видео прилог са скупа погледајте у наставку:

Драган Чавић – Старчевица

ДРАГАН ЧАВИЋ: НАРОД ЋЕ ВЈЕРОВАТИ У РЕПУБЛИКУ КАДА ОНИ ШТО СУ ЈЕ ПОНИЗИЛИ БУДУ ИЗА РЕШЕТАКА!"Људи су у Републици Српској подјељени на богате и сиромашне. Подијелила их је ова власт и ако они остану – богати ће бити још богатији, а сиромашни још сиромашнији. Након 7. октобра неће више бити подјела”, казао је предсједник НДП-а #ДраганЧавић на #Старчевици.Вукота Говедарица – Vukota Govedarica Младен Иванић – Mladen Ivanić Српска демократска странка – Srpska demokratska stranka Партија демократског прогреса / Partija demokratskog progresa Партија Слобода – Partija Sloboda NDP Banjaluka – Dragan Cavic

Posted by Народни демократски покрет / Narodni demokratski pokret on Tuesday, September 18, 2018

Информативна служба Коалиције НДП ДРАГАН ЧАВИЋ – НС – СНС – СЛОБОДА

Аутор:
Категорија: Актуелно, Вијести, Новости
Ознаке: , , , , , ,


Будите први, упишите свој коментар!
Оставите коментар