Чавић: Сви грађани да изађу на изборе и гласају по својој вољи

Датум објаве: 30. септембра 2018. у 20:16

„Желим прије свега да грађанима Републике Српске кажем да не насjедају на све те провокативне и бомбастичне наслове у медијима, гдjе се најављује могући сценарио, по коме наводно, под утицајем неких вањских центара моћи, чланице Савеза за побједу требају да направе неке нереде како би онемогућили изборе и њихову имплементацију. Да будем потпуно јасан, од тога нема ништа, то су чисте лажи и измишљотине“, поручио је предсједник НДП-а Драган Чавић на данашњој трибини у насељу Драгочај код Бањалуке.

Он је објаснио да они који такве вијести пласирају очигледно имају намјеру да сами то ураде или уочи избора или непосредно након избора.

Трибина НДП-а Драгочај

„Нама су потпуно непознате њихове намјере, али знамо своје. Не пада нам на памет да било какве немире и нереде правимо, желимо да избори протекну у најбољем могућем амбијенту, да сви грађани изађу на изборе и да гласају по својој вољи. Нека људи изађу из ината, јер је ово чиста лаж, намјењена да деморалише грађане“, рекао је Чавић.

Он је нагласио да је то је још једна од револуција која се неће догодити, као што се није догодила ни она уочи избора 2014. и 2016, а које су на сличан начин најављиване.

Трибина НДП-а Драгочај

„Ми вјерујемо у побједу и немамо разлога да се бавимо глупостима“, закључио је Чавић.

Информативна служба Коалиције НДП ДРАГАН ЧАВИЋ – НС – СНС – СЛОБОДА

Аутор:
Категорија: Актуелно, Вијести, Новости
Ознаке: , , ,


Будите први, упишите свој коментар!
Оставите коментар