Чавић: У Херцеговини освајамо мадат, боримо се за седам посланика у НСРС

Датум објаве: 28. јуна 2018. у 19:31

Листу НДП-а за Народну скупштину Републике Српске, у Херцеговини, подржаће и Српска радикалана странака др Војислав Шешељ, потврдио је данас у Требињу предсједник Драган Чавић.

”Заједно са кандидатима Напредне Српске ми ћемо овдје имати врло озбиљну листи и убјеђени смо да ћемо у Изборној јединици девет освојити један директни мандат, као што смо то остварили и на прошлим изборима”, рекао је Чавић.

Он је дадао да НДП врло озбиљно ради на терену и да је у овом тренутку отворен простор да се странка бори за седам мандата у Народној скупштини, односно да је у пет изборних јединица обезбјеђена сигурна подршка за освајање мандата.

Конференција за медије – Требиње

У просторијама Народног демократског покрета у Требињу, данас је одржана конференција за медије поводом објаве носиоца листе у изборној јединици 9, као и очекивању на Општим изборима који ће бити одржани у октобру ове године. Конференцији су присуствовали Драган Чавић, предсједник НДП-а, Здравко Крсмановић, потпредсједник ове странке, Славко Драшковић, предсједник градског одбора НДП Требиње и др Милан Пројевић.

Здравко Крсмановић, потпредсједник НДП-а биће носилац листе у изборној јединици 9. Данас је договорено партнерство на нивоу изборне јединице 9, гдје ће листу Народног демократског покрета подржати Српска радикална странка – др Војислав Шешељ, на којој ће се наћи и два кандидата из ове странке.

Извор:rtvbn.com/Информативна служба НДП-а.

Аутор:
Категорија: Актуелно, Вијести, Новости
Ознаке: , , , , , , , ,


Будите први, упишите свој коментар!
Оставите коментар