Драшковић изабран на чело ГО НДП-а у Требињу

Датум објаве: 3. децембра 2017. у 17:51

Славко Драшковић изабран је данас за предсједника Градског одбора НДП-а Требиње. Он је на конститутивној сједници Градског одбора НДП-а Требиње рекао да ће његов главни циљ бити да се чисто, часно и поштено омасови чланство у Градском одбору странке.

Предсједник НДП-а Драган Чавић, који је присуствовао данашњој сједници, изразио увјерење да ће новоформирани требињски Градски одбор НДП-а радити на побољшању позиције те странке у Требињу, те да ће настојати да заједно, у партнерству, са СДС-ом и ПДП-ом поново успоставе довољно политичког капацитета да се могу организовано и на прави начин супроставити “режимским странкама”.

Коментаришући буџет Републике Српске за наредну годину, Чавић је рекао да “буџет није развојни, већ потрошачки, да Влада Републике Српске са скупштинском већином наставља да се понаша супротно закону, те да ће НДП код коалиционих партнера заговарати да не присуствују сједници Народне скупштине на чијем ће дневном реду бити буџет Српске.

“Не постоји могућност да се о буџету расправља по хитној процедури, јер постоји Закон о буџетском систему у коме је прецизно дефинисан буџетски календар и он се може усвајати у два корака – у форми нацрта и у форми приједлога са амандманским дјеловањем”, каже Чавић.

Извор: atvbl.com/Агенције

Аутор:
Категорија: Актуелно, Вијести, Новости
Ознаке: , , ,


Будите први, упишите свој коментар!
Оставите коментар