Кандидати НДП-а кроз едукацију ближе грађанима

Датум објаве: 24. јула 2018. у 14:19

Кандидаткиње и кандидати Народног демократског покрета, за посланике у будућем сазиву Народне скупштине Републике Српске, јуче и данас у Бањалуци, имали су прилику учествовати на едукативним консултацијама презентовања политика и учествовања у јавним наступима.

Консулатације су биле прилика да кандидати испрофилишу и унапреде своје комуникационе капацитете, како би на најбољи начин грађанима представљали политике, идеје и друштвене вриједности, на којима се базира дјеловање НДП-а, али и властита увјерења и ставове, које ће грађани упечатљиво препознати у изборној кампањи која је пред нама.

Кандидати на консултацијама у Бањалуци

Све здраве и друштвено прихватљиве идеје заузимају посебно мјесто у дјеловању НДП-а те ће њихова афирмација и промоција, као и одлучност наших кандидата да их спроводе, бити препозната и прихваћена од свих грађана Републике Српске.

Кандидати на консултацијама у Бањалуци

Наши кандидати на терену су усмјерени на слушање и анализирање проблема грађана, јер су нам главни изазови свима заједнички и само кроз њихово обострано разумијевање и превазилажење, могући су први искрени искораци и позитивни помаци у оздрављењу економије, правосуђа, образовања и друштвеног система у цјелини.

Кандидати на консултацијама у Бањалуци

Информативна служба НДП-а

Аутор:
Категорија: Актуелно, Вијести, Новости
Ознаке: , , , , ,


Будите први, упишите свој коментар!
Оставите коментар