Криминални режим је канцер Српске

Датум објаве: 18. септембра 2017. у 15:48

НДП саопштио је данас да опозиција не руши парламентарну демократију, како то тврде из СНСД-а, већ да то раде они који су „урушили Републику Српску“.

„Они који су урушили Републику Српску пљачкајући је у континуитету више од 10 година, који су растјерали њену младост и онемогућили јој било какву перспективу у властитој земљи, који су завели терор раван апартхејду,они су се данас дрзнули да опозицију оптуже за’рушење парламентарне демократије’ „,поручују и НДПа.

НДП тврди да је данас демонстрирана опробана метода криминалаца који увијек за своје неуспјехе, пљачке, морални, демографски и сваки други суноврат, оптужују оне друге и притом посежу за арсеналом по коме се својевремено прославио и сам Гебелс.

„Како другачије схватити најновији памфлет из СНСД – ове морбидне кухиње која, у немогућности да одбрани неодбрањиво , посеже за најокрутнијим методама које Парламент Српске није доживио за 26 година свог постојања, јер је суспендован уставни поредак Републике Српске.
Поново је режим, у својој немоћи, потегао за опробаном методом -помињањем Сороша и страних елемената под чијим се налогом, наводно, дешава покушај „насилног заузимања парламента“.
Заборављају режимски барјактари да их је предсједник НДП- а Драган Чавић прошле године добио на суду због лажи о улози Сорош а и страних елемената у тобожњем финансирању опозиционих протеста.

Али, бандитска пропаганда нешто друго има на уму прозивајући опозицију за своје погубне потезе које су Српску довеле до амбиса : Жеља за прикривањем ревизорског извјештаја и невиђене пљачке
коју режимска фаланга жели да сакрије од очију јавности.

Незаконити и неуставни потези Додиковог режима у Републику Српску су на мала врата увели апартхејд какав памтимо у Јужној Африци 60 – тих година прошлог вијека.

Колико су сљедбеници лика и дјела Милорада Додика спремни да иду далеко, и колико је све подређено заштити лоповлука и криминала, видјело се и по данашњим дугим цијевима наоружаним полицијским кордонима који су, што споља што изнутра , штитили режимску врхушку и онемогућила изабране
народне представнике да уђу у скупштинску салу.

Слика је то већ виђена на неким меридијанима и државама гдје је војно -полицијска хунта на власти. Јасна је то порука овом народу докле је спремна ићи режимска партократска банда и колико су им прсти близу палице и обарача.

Зато је наша порука шефу режима и врхушки СНСД -а и њиховим саучесницима у пљачки овог народа јасна и недвосмислена: „Нећемо одустати, идемо даље, сваки режим је доживио свој крај, а ваш крај се већ назире“, поручено је у саопштењу НДП-а

Извор: РТВБН

Аутор:
Категорија: Актуелно, Новости


Будите први, упишите свој коментар!
Оставите коментар