Крсмановић упозорава: Скупштина ће се претворити у позоришну представу!

Датум објаве: 8. августа 2018. у 12:42

Циљ посебне сједнице о Сребреници је да се Народна скупштина претвори у позоришну представу и искористи у изборном процесу, да се вратимо у 90.- те, дестабилизује овај простор и направи атмосфера страха, коју људи више не могу трпјети и у егзодусу напуштају ове просторе, упозорио је потпредсједник НДП-а Здравко Крсмановић у гостовању на Радију Слободна Европа.

Крсмановић то закључује, јер, као је рекао, није видио и није му познат став Владе и чињенице које су се измијениле по овом питању.

„Ово је обична позоришна представа у којој се Народна скупштина Републике Српске користи у изборном процесу. Људи више не могу трпјети неправду, млади одлазе, а ово постаје земља старих“, рекао је Крсмановић и додао да се ради о класичном покушају наметања тема и занемаривања проблема које власт не може ријешити.

Комплетно гостовање послушајте на линку:

ГОСТОВАЊЕ: КРСМАНОВИЋ О ПОСЕБНЕОЈ СЈЕДНИЦИ НСРС

"Циљ посебне сједнице о Сребреници је да се Народна скупштина претвори у позоришну представу и искористи у изборном процесу, да се вратимо у 90.- те, дестабилизује овај простор и направи атмосфера страха, коју људи више не могу трпјети и у егзодусу напуштају ове просторе" – упозорио је потпредсједник НДП-а у гостовању на Радију Слободна Европа. #Krsmanovic #gostovanje #NSRS #sjednica #RSE

Posted by Народни демократски покрет / Narodni demokratski pokret on Wednesday, August 8, 2018

Народни демократски покрет

Аутор:
Категорија: Актуелно, Вијести, Новости
Ознаке: , , , , , ,


Будите први, упишите свој коментар!
Оставите коментар