Лукачу, ко је чувао убијеног нарко дилера?

Датум објаве: 6. октобра 2015. у 14:54

Господине Лукач,

Ваш одговор на моје посланичко питање потврдио је моју сумњу да је Предраг Ћеранић на платном списку режима у Републици Српској, и сада могу само закључити да сте ви чувар ненародног режима заједно са малобројним индоктринисаним припадницима МУП-а члановима Савеза независних социјалдемократа.

Будући да сте констатовали да „Министарство нема право да утиче на његове личне ставове које у јавности износи, на његове радове или садржај његових књига“ ја вас са жаљењем морам подсјетити да ваше Министарство поготово нема право да запошљава и плаћа Предрага Ћеранића који у јавности свакодневно назива издајницима и страним плаћеницима све оне који критикују режим.

Његови хушкачки, како их ви називате, „слободни ставови“ које износи у јавности против свакога ко критикује власти у РС требали би бити кључни разлог због чега он не би смио бити плаћан из буџета РС као консултатнт у МУП-у.

Тај исти „стручњак бивши обавјештајац“ редовно пише лажи и неистине у режимским новинским колумнама и наступа у режимским пропагандним емисијама на најгрубљи начин блатећи странке опозиције и њене представнике у институцијама Републике Српске и БиХ.

Описујући разлоге због чега је ангажован као Ваш консултант навели сте податке о његовој компетентности описујући га као „др наука одбране, безбједности и заштите, међународно признатог експерта за безбједност, аутора више објављених књига из области безбједности, као и низа стручних радова и текстова који су у јавности запажени.“

И сада немам никакве дилеме, он и јесте код Вас зато што „…објављује текстове који су у јавности запажени!“ а ви то у одговору на моје посланичко питање без трунке професионалне одговорности потврђујете и признајете.

Из буџета РС, из џепова свих пореских обвезника, Ви плаћате особу која изабране представнике опозиције квалификује као стране плаћенике и издајнике, заборављајући при томе да овакве његове квалификације представљају и угрожавање безбједности свих нас које он безочно и сугестивно ставља у контекст издаје и подаништва наводним непријатељима Републике Српске.

Како ћете се правдати да плаћате острашћеног режимскох хушкача када неко због његовог хушкања буде нападнут не само вербално веч и физички?

И како да очекујемо заштиту од МУП-а РС од потенцијално острашћених нападача на улици нахушканих од стране квази стручњака, експерта и аналитичара Предрага Ћеранића, када управо Ви као први човјек МУП-а плаћате човјека који својим јавним хушкањем угрожава личну безбједност оних које редовно блати?

Аутор:
Категорија: Актуелно, Новости
Ознаке: , , , , ,


Будите први, упишите свој коментар!
Оставите коментар