Милићевић: Дан Републике свети дан за све Србе у РС и БиХ

Датум објаве: 9. јануара 2018. у 9:44

Поводом Дана Републике Српске, руководство општине на челу са начелником Ђорђем Милићевићем јуче је (8. јануара) приредило традиционални пријем за привреднике, представнике политичког, културног и јавног живота општине Шамац.

Након полагања вијенаца на централни споменик погинулим у отаџбинском рату организован је коктел у хотелу ”Плажа”.

Начелник општине Шамац Ђорђе Милићевић истакао је да је порука свих присутних на пријему стабилна и јака Република Српска као сигурност опстанка српског народа у БиХ, политички и економски уједињена око заједничких циљева те да људи не одлазе из Републике.

Дан Републике – Шамац

„У Шамцу смо остварили одређене помаке у 2017. години, јер јака локална самоуправа је у суштини предуслов јаке Републике Српске“, каже Милићевић.

Милићевић додаје да треба бити порука свим грађанима РС да је ово свети дан за све Србе у РС и у БиХ.

„Република Српска је једно стабилно мјесто за живљење и тако мора бити и у наредном периоду без обзира којој политичкој опцији припадамо. Морамо се данас и сутра окупити око дана Републике, јер то је дан за који су многи људи дали своје животе и сваки појединац без обзира на којој се позицији налазио мора испред себе имати један главни циљ, Републику Српску и равноправност српског народа у БиХ“, наглашава Милићевић.
„На генерацијама које долазе, јесте да је очувају, економски оснаже и пошаљу јасну поруку да ово мјесто у наредном периоду мора бити мјесто сигурног и здравог живота и живљења“, поручио је Милићевић.

Дан Републике – Шамац

Извор: opstinasamac.com

Аутор:
Категорија: Актуелно, Вијести, Новости
Ознаке: , , , , ,


Будите први, упишите свој коментар!
Оставите коментар