Милићевић: Одбацујемо било какве промјене граница у Посавини (VIDEO)

Датум објаве: 31. августа 2018. у 10:55

Одлучно одбацујемо било какве инсинуације по питању ревизије Прудског споразума и одбацујемо сваку промјену граница на штету Републике Српске и општина Посавине, поручио је начелник општине Шамац и потпредсједник НДП-а Ђорђе Милићевић.

Милићевић додаје да седам општина посавине представља саставни дио Републике Српске и да је цијела Посавина од стратешког значаја за Српску, јер повезује њен источни и западни дио.

”То је било познато и у протеклом Одбрамбено-отаџбинском рату, када је Посавина била једна од првих слободних територија Републике Српске за коју су људи са ових простора дали огромне жртве”, наглашава он.

Милићевић је рекао да 20 година послије рата ова територија егзистира, живи, ради и опстаје у Републици Српској и да постоји озбиљна одлучност народа са ових простора да то тако остане и у будућности.

”Од актуелне Владе и свих будућих влада очекујемо да значајно више подрже производне капацитете и више улажу у овај дио Републике, како би он и даље имао стратешки значај у времену које долази”, поручује начелник Шамца.

Ђорђе Милићевић: "Одбацујемо било какве промјене граница у Посавини

Ђорђе Милићевић (Narodni Demokratski Pokret- Šamac): "Одбацујемо било какве промјене граница у Посавини!"#ekonomija #buducnost #pravda #NDPDraganCavic #trikoraka #zaboljuSrpsku Више на: http://www.ndprs.org/milicevic-odbacujemo-bilo-kakve-promjene-granica-u-posavini/

Posted by Народни демократски покрет / Narodni demokratski pokret on Friday, August 31, 2018

Информативна служба Коалиције НДП ДРАГАН ЧАВИЋ

Аутор:
Категорија: Актуелно, Вијести, Новости
Ознаке: , , , , , , , , ,


Будите први, упишите свој коментар!
Оставите коментар