Милићевић: Општина опредјељена за локални развој

Датум објаве: 5. новембра 2018. у 12:33

У Мјесној заједници Лугови свечано је отворен асфалтирани пут, дужине 500 метара, за шта је око 45.000 КМ обезбиједило Министарство за људска права и избјеглице БиХ. Пут су свечано отворили замјеник министра за људска права и избјеглице у БиХ Предраг Јовић, начелник општине Шамац Ђорђе Милићевић и предсједник Скупштине општине Шамац Николина Шкрбић.

Начелник Милићевић се захвалио на одобреним средствима, те напоменуо да ово није први пројекат који се ради у сарадњи са овим министарством.

„Ово је врло значајан инфраструктурни пројекат, а општина Шамац је обезбиједила техничку документацију, као и надзор“, навео је он.

Милићевић је напоменуо да је за двије године општина Шамац обезбиједила више од милион КМ бесповратних средстава са виших нивоа власти за локалне инфраструктурне пројекте, те додао да ће бити настављена таква опредијељеност општинског менаџмента и Службе за локално економски развој.

Замјеник министра за људска права и избјеглице у БиХ Предраг Јовић је изразио задовољство чињеницом да је пут добила избјегличка мјесна заједница која броји око 600 становника.

Он је истакао добру сарадњу са општином Шамац, која ће, како је рекао, бити настављена.

Извор: opstinasamac.оrg

Аутор:
Категорија: Актуелно, Вијести, Новости
Ознаке: , , ,


Будите први, упишите свој коментар!
Оставите коментар