Милићевић: Желимо да оставимо траг у инфраструктури Шамца

Датум објаве: 7. августа 2018. у 13:46

Начелник општине Шамац Ђорђе Милићевић, предсједница Скупштине Николина Шкрбић, предсједница СПКД „Просвјета“ Марија Марић и предсједник Савјета Мјесне заједнице Средња Слатина Цвијан Пајић, јуче су свечано отворили обновљени Дом културе у Средњој Слатини.

Милићевић је истакао задовољство отварањем Дома културе који није био у функцији од отаџбинског рата, те навео да је укупна вриједност уложених средстава за обнављање дома 43.000 КМ, у чијем финансирању је учествовала општина Шамац, Министарство цивилних послова као и људи на привременом раду у иностранству а који потичу из ових крајева.

Отварање дома културе – Општина Шамац

„Отворили смо објекат који ће нарочито бити користан за млађе генерације којих је много у једној овако малој мјесној заједници у којој на задовољство свих нас заједно у слози живе Срби и Хрвати. Обновљени Дом културе служиће за одржавање разних манифестација, којих ће, надам се, у наредном периоду бити што више“, рекао каже Милићевић.

Он је подсјетио да се ових дана у скоро свакој Мјесној заједници на шамачком подручју изводе у мањој или већој мјери инфраструктурни радови што представља и намјеру Општинске управе да у овом двогодишњем периоду остави одређеног инфраструктурног трага.

Извор: opstinasamac.org

Аутор:
Категорија: Актуелно, Вијести, Новости
Ознаке: , ,


Будите први, упишите свој коментар!
Оставите коментар