Након привођења због паркирања госпођа Андрић на слободи (VIDEO)

Датум објаве: 3. октобра 2018. у 18:28

Због немогућности паркирања у двориште породичне куће, у којем су данас истоварено огревно дрво, госпођа Зорка Андрић, привремено је зауставила аутомобил испред улаза у двориште, дијелом на тротоар, а након тога се појавило возило ”паук” и полицијски службеник у пратњи тог возила.

Како је госпођа Андрић уочила да јој паук жели уклонити аутомобил, она је замолила службу да то не чине, на шта је полицијски службеник почео да виче на њу те је раменом одгурнуо у страну.

Након тога, полицијски службеник је тражио личне исправе, које су биле у паркираном аутомобилу да би одмах након те наредбе ”заврнуо” руку госпођи Андрић и ставио јој лисице.

Пошто јој је испала ташна и у покушају да је подигне са земље, полициајац ју је оптужио да га напада и позвао патролно возило са којим је госпођа Андрић пребачена у станицу полиције Центар.

Тај вандализам, како полицајац физички малтретира госпођу Андрић и ставља јој лисице на руке, посматрало је 20 грађана Бањалуке, укључујући и чланове породице.

Одвођење у полицију

О комплетном догађају поседујемо видео снимак који ћемо дати на увид јавности.

Тек након што је спроведена у Полицијску станицу Центар, госпођа Андрић је наишла на нормалан и цивилизован однос полицијских службеника, гдје је дала изјаву пред полицијацима, чије је опхођење било коректно, а затим је и пуштена на слободу.

Напомињемо да је госпођа Андрић, као грађанин, штитила своја права, а све се завршило стављањем лисица и физичком тортуром од стране припадника полиције, због непрописно паркираног аутомобила.

Hapšenje Zorke Andrić u Banjaluci (VIDEO)

ХАПШЕЊЕ ЗОРКЕ АНДРИЋ У БАЊАЛУЦИ (VIDEO) Погледајте како се ”полицијски службеник” данас опходио у дворишту породичне куће према, бесправно лишеном слободе, народном посланику Зорки Андрић. Сами процијените да ли је било који грађанин у Републици Српској заслужио овакво шиканирање и ”урлање” у властитом дворишту, а све због непрописног паркирања.Снимак: НДП.

Posted by Народни демократски покрет / Narodni demokratski pokret on Wednesday, October 3, 2018

Информативна служба Коалиције НДП ДРАГАН ЧАВИЋ – НС – СНС – СЛОБОДА

Аутор:
Категорија: Актуелно, Вијести, Новости
Ознаке: , , , ,


Будите први, упишите свој коментар!
Оставите коментар