НДП Бањалука – Конкурс за литерарне радове на тему “пишем ти писмо”

Датум објаве: 21. априла 2016. у 17:27

Н Д П   А К Ц И Ј А !!!

Slika

          Након једночинке коју је у форми монодраме јуче извео предсједник Градског одбора СНСД-а Игор Радојичић, Градски одбор НДП-а Бањалука расписује литерарни конкурс на тему „пишем ти писмо“.

          Форма писма је слободна, али би требало да садржи цитат иједне икада јасно изговорене мисли, артикулисаног става или креативне идеје чији аутор је Игор Радојичић.

          Такође, било би добро да садржај писма подсјети на функције, пројекте и послове које је обављао Игор Радојичић, а које су у историји Бања Луке и Републике Српске оставили значајан траг, резултат, референцу.

          Уколико се ико сјећа ичега што је Игор Радојичић учинио корисним за друштво, било би пожељно да се у писму илуструје и фотографијом.

          Избор фотографије не подразумијева Радојичићево фејсбук статирање у гредици кромпира, кафанско дружење са Николом Шпирићем из рубрике НН међу познатим, као ни осмијех са билборда у сендвичу са Милорадом Додиком и Жељком Цвијановић.

          Конкурс „пишем ти писмо“ је настао из Радојичићеве тезе „да је потребно шире разговарати, концептуално како бисмо се више побринули за Бања Луку.“

          Конкурс је отворен до октобра 2016. године, како би у ширем временском периоду омогућио садржај писама дужих од једне реченице.

Аутор:
Категорија: Актуелно, Новости


2 коментара на "НДП Бањалука - Конкурс за литерарне радове на тему "пишем ти писмо"" одговори
Goran
21. априла 2016. at 22:55

Mi smo pisali i mnogo prije konkursa,tako da bi bio red pozvati nas jer smo voljni jos mnogo toga da kazemo i napisemo o doticnom.

http://impulsportal.net/index.php/kolumne/politika/2584-miljan-kovac-radojicic-jedini-kandidat-na-konkursu-za-biljanu-plavsic

Srdacan pozdrav

ShormY
22. априла 2016. at 07:26

“Imam stav!Dosta je bilo!Nećemo ovako više!” – Igor Radojičić dok je u kantu bacao BIC-eve jer mu je dopizdilo brijanje.

Оставите коментар