НДП Бањалука: Листа кандидата за локалне изборе 2016.

Датум објаве: 1. јула 2016. у 12:25

Градски одбор НДП-а Бања Лука спремно дочекује локалне изборе 2016. године

Сви људи на листи НДП – Драган Чавић су једнако важни, јер је њима једнако важна Бања Лука!

На петој редовној сједници Градског одбора Народног демократског покрета Бања Лука, синоћ је усвојена листа кандидата НДП-Драган Чавић, за локалне изборе 2016. године.

На листи НДП-Драган Чавић, своју прилику да се активним ангажманом у будућем сазиву Скупштине Града боре за бољи положај својих суграђана и другачију политичку стварност Бања Луке, добили су они кандидати који су у својим мјесним одборима већ добили повјерење средине у којој живе.

Уз носиоца листе, Драгана Талића, су љекари, спортисти, радници, економисти, правници, привредници, службеници. пољопривредници.., људи који су успјешни у послу којим се баве.   Кандидати листе НДП-Драган Чавић ће, како кроз кампању, тако и личним ангажманом међу грађанима, представљати програм Народног демократског покрета, којим Бања Лука мора напријед.
NDPLista

Основна стратегија при састављању листе НДП-Драган Чавић била је да се међу кандидатима нађу одлучни, стручни и угледни људи, који ни након двадесет година  власти СНСД-а, ДНС-а и СПС-а нису поклекнули пред страховладом „већине“,  у којој су демократија и право на мишљење давно заборављени.

Бања Лука је велики град у којем живе стварни људи, са стварним проблемима и зато се у кампањи НДП-а неће лицитирати са „познатим“ именима, јер је издвајање „привилегованих“ постала пракса политике која је Бања Луку довела на руб провалије.

Сви људи на листи НДП-Драган Чавић су једнако важни, јер је њима једнако важна Бања Лука!

Аутор:
Категорија: Актуелно, Новости


2 коментара на "НДП Бањалука: Листа кандидата за локалне изборе 2016." одговори
slobodan
2. јула 2016. at 17:28

Bolji izbor nije imao Čavić. Želim im puno sreće na izborima.

Predrag
3. јула 2016. at 22:29

Dragi prijatelji sa liste ,neka vam je sretno!Vi naprijed,,mi za vama, svom snagom u promjene.Ovaj put to možemo i moramo iznijeti .

Оставите коментар