НДП је организовао дружење за најмлађе

Датум објаве: 30. децембра 2013. у 22:50

Омладинска организација Народног демократског покрета у Бањој Луци организовала је у недјељу 29. децембра дружење за најмлађе. Поводом предстојећих празника најмлађима смо приредили представу, дружење са Деда Мразом, подјелу слаткиша и поклона. Ову манифестацију посјетило је више стотина малишана који су у пратњи родитеља уживали, играли се и дружили. Дружење је трајало готово два сата, а малишани су уживали у добро осмишљеном забавном програму. За крај програма одржана је томбола са пригодним наградама, а најсрећнији малишани су кући понијели вриједне награде .
„Скупови на којима се окупи око хиљаду људи су показатељ да је НДП у Бањој Луци препознат код грађана. Наша жеља за промјенама, бољем и праведнијем друштву примјећена је код суграђана. Ово дружење је симболични показатељ тога, са минималним издацима и много рада успјели смо да забавимо и угостимо велики број људи. Није било политичких говора, нисмо причали, већ смо показали скромност и пажњу. Мислимо да је то кључ!“ – истакли су омладинци.
У препуној сали присутнима се обратила и одборница у Скупштини Града Бања Лука Мирна Савић-Бањац, пожељела свима срећну Нову годину, много здравља и среће у овим тешким временима.

Информативна служба

Аутор:
Категорија: Вијести, Прес центар


Будите први, упишите свој коментар!
Оставите коментар