НДП Приједор: Само масовна излазност довешће до промјена!

Датум објаве: 19. септембра 2018. у 13:17

”Проценат излазности бирача од 50%, који је појава у посљедњих неколико година, не може донијети промјене друштву”, сматра Жељко Крагуљ, кандидат НДП-а за Народну скупштину у Изборној јединици један.

Крагуљ додаје да је право гласања право које нам даје могућност да сутра боље живимо, а које половина становништва не користи.

”Излазност је јако мала и креће се око 50% што омогућује машинерији владајућих странака да посредством страначког запошљавања у јавне институције и уцјенама путем разних листа припадности дођу до већинског броја гласова”, наглашава Крагуљ.

Драган Драгојевић, кандидат НДП-а за Народну скупштину у Изборној јединици један, из Приједора, вјерује да оног тренутка када Драган Чавић заузме премијерско мјесто, на њега ће се вршити стални пристисак како би што боље радио у интересу грађана, а не у интересу власти и мале групе људи око власти.

”Није коректно да они који су 12 година обнашали власт народу сад причају да ће нешто промијенити. Показали сте шта знате, а резултат вашег рада је одлазак људи, угашена предузећа, нестанак породице као основне ћелије друштва”, истиче Драгојевић.

У Приједору је данас, у огранизацији ГрО НДП Приједор, одржана конференција за медије на којој су се обратили кандидати НДП-а из овог града.

Извор: Козарски вијесник

Аутор:
Категорија: Актуелно, Вијести, Новости
Ознаке: , , , , , ,


Будите први, упишите свој коментар!
Оставите коментар