НДП САОПШТЕЊЕ ПОВОДОМ ДОДИКОВОГ ПАМФЛЕТА У АГЕНЦИЈИ СПУТЊИК

Датум објаве: 24. новембра 2015. у 19:59

Народни демократски покрет одбацује све лажи и болесне конструкције СНСД-овог режима пласираних као најгрубљи памфлет путем агенције Спутњик.Прича о тобожњој угрожености клана на чијем је челу Милорад Додик од стране Савеза за промјена, очајнички је потез губитничке власти Додика и његових коалиционих партнера.

Сачувај нас Боже СНСД-овог патриотизма, Додиковог поштења и РТРС-овог објективног информисања, јер се на тим основама гради сва харанга режимске банде против Савеза за промјене .

Зар је потребно измишљати афере када их режимски прваци свакодневно производе и демаскирају најкорумпиранију и најбезочнију власт  у Европи ?

Све њихове лажи, болесне конструкције  и  хистерична драматургија о дјеловању опозиције у Републици Српској, стварна су манифестација њиховог огромног  страха од праве истине, у којој нема ни патриотизма, ни поштења мего само брутална корупција ,  криминал и уништавање економије Републике Српске.

Милорад Додик није достојан функције Предсједника Републике Српске јер својим примитивним и кабадахијским  понашањем , лажима и болесним политичким конструкцијама свакодневно подстиче политичке конфликте и ствара атмосферу линча против странака и лидера Савеза за промјене.

За добро српског народа и Републике Српске , ако има и зрно одговорности према властитом народу, треба да што прије поднесе оставку и распише пријевремене изборе за Народну скупштину Републике Српске.

У противном од Републике Српске ће на рушевинама Додикове губитничке власти  остати само иницијали.

ИНФОРМАТИВНА  СЛУЖБА  НДП-а

Категорија: Актуелно, Новости