Општински одбор НДП-а у Котор Вароши изабрао предсједника

Датум објаве: 29. јула 2018. у 17:34

На конститутивној сједници Општинског одбора НДП-а Котор Варош данас је једногласно изабран Дарко Бојић за предсједника. Бојић је предложио, а ОО НДП-а изгласао још три потпредсједника. Сједници је присуствовао и предсједник странке Драган Чавић, замјеник предсједника Крсто Јандрић те предсједница Регионалног одбора НДП-а Сава Ожеговић – Марчета.

Предсједник Чавић истакао је да НДП активно ради у цијелој Републици Српској, а да се веома добро позиционирао у Изборној једници три.

”Ми подржавамо кандидате Савеза за побједу и очекујемо, након изборне побједе, промјену комплетних ствари у РС и челну позицију у извршној власти. Ствари ћемо мијењати само уколико остваримо задовољавајући резултат”, нагласио је Чавић.

Драган Чавић и Дарко Бајић

Он је нагласио да у већини изборних јединица постоји позитивна енергија да се деси промјена власти, а НДП очекује освајање директних мандата у 5 изборних јединица.

Чавић је напоменуо да је од највеће важности да се подрже кандидати СзП-а за предсједника Републике и српског члана Предсједништва БиХ те да без освајања ових функција нема суштинске промјене власти.

Котор Варош

Замјеник предсједника НДП-а Крсто Јандрић, говорећи на сједници ОО НДП-а Котор Варош, истакао је да у овој локалној заједници има доста простора за раст и развој инфраструктуре.

”Убјеђен сам да ћемо овдје добити значајан број гласова за нашег предсједника, који је носилац листе и најозбиљнији кандидат за предсједника Владе”, рекао је Јандрић.

Информативна служба НДП-а

Аутор:
Категорија: Актуелно, Вијести, Новости
Ознаке: , , , , ,


Будите први, упишите свој коментар!
Оставите коментар