Позив за праћење конференција за медије

Датум објаве: 2. септембра 2013. у 8:00

СРЕДСТВИМА ИНФОРМИСАЊА – СВИМА
– главним и одговорним уредницима
– дописништвима појединих медија у Бањалуци

horShadow

Поштовани,

овом приликом желимо да вас обавијестимо да Народни демократски покрет (НДП), као парламентарна странка  са освојених 5 посланичких мандата и посланичким клубом у НСРС,  уводи праксу одржавања редовних конференција за медије.

Press конференције ће се одржавати сваке суботе у 11:00 часова у страначким  просторијама у Бања Луци, Краља Петра I Карађорђевића бр. 111 (преко пута Народног позоришта), почевши од  суботе, 28. септембра 2013. године.

Поред ове прелиминарне најаве, ми ћемо вас свакако и посебно обавјештавати о свакој конференцији  понаособ, а када то буде могуће, унапријед ћемо вам доставити  и теме које ће бити доминантне у овом виду  наше комуникације са јавношћу и грађанима Републике Српске.

Потреба за  чешћим присуством наше странке у јавности, проистекла је и из чињенице да смо тек од 9. јуна 2013. године познати под  именом Народни Демократски Покрет (НДП), а да смо настали спајањем двије  такође парламентарне странке – Демократске партије (ДП) и Народне демократске странке(НДС), те смо као такви постали значајан чинилац у парламентарном животу Републике Српске.

Вјерујемо да ћете имати довољно сензибилитета и воље да препознате наше намјере и да нас у вашим медијима третирате сходно вашим могућностима и нашој парламентарној снази  и да у том смислу нећете правити дискриминацију у односу на друге странке приближно истих изборних резултата и сличног парламентарног капацитета.


Предсједник НДП,  Драган Чавић
Предсједник ИО НДП, Крсто Јандрић
.

Аутор:
Категорија: Најаве
Ознаке: , , , , , , , , , , , , , , ,


Будите први, упишите свој коментар!
Оставите коментар