Шамац: Начелник уприличио састанак са Удружењем жена поводом 8. марта

Датум објаве: 9. марта 2018. у 11:08

Начелник општине Шамац Ђoрђe Mилићeвић и начелник Одјељења за друштвене дјелатности Слoбoдaн Стojић јуче су, у поводу Дана жена, одржали састанак са женама из Удружења жена са шaмaчкoг подручја и том приликом уз скромно честитали Међународни дан жена.

Oвoм приликoм Нaчeлник општине Ђорђе Милићевић је истакао да је ово дружење постало традиционално, да сва удружења са подручја општине Шамац на Међународни празник жена позивају и разговарају шта су урадили у претходној и шта планирају радити у овој години.

„Желим да свим женама на подручју општине Шамац честитам празник, свим мајкама, сестрама, кћеркама и пожелим много среће да даље остану носиоц здраве породице успјеха сваког друштва, па и на нашој општини,“ рекао је Милићевић.

Милићевић је исказао задовољство што се оснивају и нова Удружења жена, те да ће се поред четири регистрована Удружења, Брвник, Баткуша, Шамац и Коло српских сестара регистровати и ново удружење у Горњој Слатини.

Шамац

Милићевић се захвалио свим удружењима за помоћ у обиљежавању манифестација у прошлој години као што су „Дан општине“, „Зимске чаролије на Ушћу“ гдје су преузели велику улогу и били партнер Општинској управи Шамац.

„Желим да и ове године унаприједим партнерске односе са удружењима и да свака година буде боља. Начинили смо озбиљне помаке прошле године. Ове године ћемо један дио производа од Удружења откупити у смислу презентовања општине, а ради се о сувенирима која Удружења праве“, нагласио је Милићевић.

Извор: opstinasamac.com

Аутор:
Категорија: Актуелно, Вијести, Новости
Ознаке: , ,


Будите први, упишите свој коментар!
Оставите коментар