САОПШТЕЊЕ НДП-а ПОВОДОМ СРАМНОГ ПОСТУПКА ВОЈИНА МИТРОВИЋА

Датум објаве: 25. новембра 2014. у 9:48

Војин Митровић који је јуче, на конститутивној сједници Народне скупштине, срамно издао чланове и симпатизере НДП-а, чије гласове подршке је добио , пришао је Милораду Додику искључиво због личних интереса , чиме је сам себе изложио сумњи јавности, да је он један од два купљена посланика у Народној скупштини Републике Српске.
Све што је навео као разлог иступања из НДП-а и Савеза за промјене биједно је и приземно оправдање властитог издајничког чина и незајажљиве , бескрупулозне жеље за увећавањем властитог богатства и стицања политичког утицаја који ће му то још више омогућити .
У ушима цјелокупне јавности Републике Српске , још увијек одјекују више пута поновљене Митровићеве ријечи из предизборне кампање, када је, под слоганом „гурам даље“, Милорада Додика јавно је називао лоповом, наводећи примјере велике пљачке приликом изградњи болнице у Бијељини. Из свог родног села Јелаз , Додику је поручио да је је највећи криминалац и кривац за судбину семберских села, након катастрофалних мајских поплава.
Цијелу изборну кампању Војин Митровић је провео у ватреним говорима и критикама, прије свега на рачун Милорада Додика, врло често не бирајући ријечи, због чега му је 1848 грађана Семберије и Посавине дало свој глас и повјерење.
Све до суботе, 15.новембра 2014.године, Милорад Додик је за Митровића био синоним лопова,
ратног профитера и лажног патриоте, а тога дана, снисходљиво и додворнички, напрасно је промјенио мишљење о свом, до тада највећем непријатељу.
Тога дана, Војин Митровић је поново видио своју раније изгубљену шансу и одлучио стати под скуте Милораду Додику и обећати му слуганство и вјерност, након помиритељског састанка с вођом лакташког режима.
Народни демократски покрет , након овог издајничког чина Војина Митровића, дугује огромно извињење свим грађанима Бијељине и Семберије. Посебно извињење упућујемо члановима и симпатизерима НДП-а, као и Савеза за промјене, јер смо у своје редове примили оваквог среброљубца вјерујући му и дајући му шансу да на нашој листи провјери свој бонитет код грађана.Тиме смо му, на жалост, омогућили, да на превару стеченим посланичким мандатом брани своје личне интересе, а не интересе Бјељине, Семберије и Републике Српске у Народној скупштини.
Позивамо Војина Митровића да Народном демократском покрету врати посланички мандат који је добио преваром и тиме демантује све шпекулације у јавности да је купљен од стране СНСД-а .
Ако то не учини , честитамо Милораду Додику што је, примивши Војина Митровића под своје скуте, признао да је тачно све оно што је Војин Митровић јавно говорио о њему.
ИНФОРМАТИВНА СЛУЖБА НДП-а

Категорија: Актуелно, Новости

2 коментара на "САОПШТЕЊЕ НДП-а ПОВОДОМ СРАМНОГ ПОСТУПКА ВОЈИНА МИТРОВИЋА" одговори
stanko
25. новембра 2014. at 13:57

G. Cavicu. Gledao sam juce sjednicu skupstine RS i moram vam reci da ste se Vi, kao uostalom i vecina govornika ponasali agresivno i bila je muka gledati Vas i slusati. Mogli bi ste se potruditi da promicete vase politicke ciljeve sa vishe kulture, nizim tonom, manje ratobornosti. Zasto umjesto te zapjenusane borbenosti ne spustiti loptu i SARADJIVATI ZA DOBROBIT RS i njenih gradjana umjesto sukobljavanja. Bili ste jako nekorektni prema penzjoneru koji je vodio sjednicu. To mi se pak ponajvise zgadilo. Ja Vas kao Srbim molim da saradjuejte sa svima a najvishe sa SDS, i Dodikovim Socijaldemokratima. Moram Vam reci da su preletaci normalna stvar i u najrazvijenijem demokratijama. Ophodite se i sa G. Mitrovicem sa vishe postovanja. Hvala!!

НДП
27. новембра 2014. at 20:09

Sa rezimom se ne pregovara, rezim se RUSI!