САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ ПОВОДОМ ОПТУЖБИ СНСД-а ЗА УТАЈУ ПОРЕЗА У ДОБОЈУ

Датум објаве: 12. маја 2014. у 15:37

Јучерашња изјава предсједника Градског одбора СНСД-а Добој, господина Миодрага Марковића да је „ Добој најкорумпиранији град у Републици Српској“ у основи би се могла и прихватити као тачна, када медаља не би имала и другу страну коју случајно или намјерно функционер Додикове партије прећуткује.


Остаје нејасно на који начин г-дин Марковић покушава да амнестира своју улогу и улогу ГО СНСД-а у том погледу, кад је позната чињеница да је у значајномм временском периоду ( преко двије године ) његова странка на градском нивоу била дио владајуће коалиције.


Осим тога, неоспорно је да су све контролне институције за провођење законитости у Републици Српској, па самим тим и у Добоју, у надлежности републичке власти коју већ пуних 9 година у континуитету врши СНСД.
Очигледно је да овакво неодговорно понашање у извршењу обавеза према држави није изум владајућих структура у Добоју, него уистину представља преписано понашање институција власти које врши СНСД.


Како би се у супротном другчије могло објаснити толико закашњело реаговање добојског СНСД-а па и самог г-дина Марковића, који је у предходном дугогодишњем периоду вршио функцију шефа локалне инспекције, и притом нити једном није реаговао на такво неприхватљиво и противзаконито понашање.

Градски одбор НДП-а Добој 
ИНФОРМАТИВНА СЛУЖБА НДП-а

Аутор:
Категорија: Актуелно, Новости


2 коментара на "САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ ПОВОДОМ ОПТУЖБИ СНСД-а ЗА УТАЈУ ПОРЕЗА У ДОБОЈУ" одговори
klim
13. маја 2014. at 08:10

Bolje vam je da smislite kako da vratite pare.

НДП
14. маја 2014. at 16:15

Poštovani, pare je pokrala vlast a ne opozicija.

Оставите коментар