СзП у Дубици: Народ заслужује бољу будућност

Датум објаве: 9. јуна 2018. у 10:28

“Ово није моја и Вукотина битка, већ битка народа за достојанство, нормалан систем и нормалан живот. Кад смо посљедњи пут отворили фабрику? Свугдје у региону имамо инвестиције, а овдје само галаму, а за то вријеме сви нас заобилазе. Ми у октобру доносимо нормалан живот”, рекао је Иванић.

У овим годинама дуел са Милорадом Додиком је изазов. Нема већег ћеифа него у октобру побиједити најјачег човјека СНСД-а, а народ и ја ћемо урадити то без проблема, рекао је синоћ у Козарској Дубици српски члан Предсједништва БиХ Младен Иванић, који је и почасни предсједник ПДП-а.

У разговору са народом у Козарској Дубици, Иванић је поручио да чврсто вјерује у побједу Савеза за промјене, јер је народу Републике Српске доста бахатости и надмености.

Говедарица је у обраћању грађанима рекао да је Републици Српској потребан свеопшти народни покрет за промјене који ће се изборити да њени становници живе боље.

„Седмог октобра ће бити борба између поштених и непоштених и одговорних и бахатих, разумних против неразумних и саможивих. Тада ћемо видјети којих је више у РС“, казао је предсједник СДС.

Истичући да је он човјек који долази из народа, Говедарица је поручио да ће се заједно са народом борити за бољу будућност свих становника РС.

Разговор са грађанима – Дубица

Предсједник НДП-а Драган Чавић је рекао да СзП не жели само промјену власти, него промјену односа и стања у друштву.

„Због ове власти људи у РС су изгубили наду да може бити боље и ови избори то требају промијенити. Будућност ове земље зависи од њених грађана и ми морамо прекинути праксу у коме политичке структуре покушавају успоставити принцип да сви постоје због администрације“, изјавио је Чавић.

Он је упитао како нека локална заједница може улагати у пројекте када све новце потроши администрација, додајући да садашња власт РС води у правцу грчког сценарија и потпуног банкрота.

Чавић је поручио да РС не смијеме дозволити да њени грађани гладују и да пензионери имају најниже пензије у Европи.

„Мора се направити потпуна прерасподјела средстава, а административни трошкови се морају преполовити“, рекао је Чавић, додајући да ће нова власт морати направити озбиљне резове који ће бити основа за стварање бољег сутра.

Он је истакао да РС не треба бити мјесто које је стални центар проблема јер нико неће да улаже у несигурна подручја.

„Налазимо се на граници амбиса и морамо моментално зауставити економски суноврат у који нас води актуелна власт“, казао је Чавић.

Извор: rtvbn.com

Аутор:
Категорија: Актуелно, Вијести, Новости
Ознаке: , , , , , , , , ,


Будите први, упишите свој коментар!
Оставите коментар