СзП у Пискавици: Свако мјесто показује да су друштву потребне промјене

Датум објаве: 24. августа 2018. у 8:05

Да би смо сачували Републику Српску, која нам је светиња, морамо сачувати народ и омогућити му нормалне услове за живот, како би остао живјети радити на својим огњиштима, поручили су вечерас лидери Савеза за побједу на трибини „Разговор са грађанима“ у Доњој Пискавици, код Бањалуке.

Предсједник Српске демократске странке Вукота Говедарица је рекао да се мора учинити све да Срби који живе у РС имају перспективу, како би овде остали градити будућност.

„Република Српска је гарант опстанка српског народа, али је исто тако и српски народ гарант опстанка Српске“, нагласио је Говедарица.

Он је навео да је Пискавица прије овог рата имала више од шест хиљада становника, додајући да је сада тај број смањен на двије хиљаде.

Вукота Говедарица

„Пискавица и сви остали крајеви у Републици Српској морају бити насељени са српским становништвом и то је основна претпоставка да ћемо је снажно бранити. Народ Српске мора имати посао, егзистенцију и правду и ја вјерујем да им људи из СзП то могу обезбиједити “, казао је Говедарица.

Кандидат СзП за члана Предсједништва БиХ из РС Младен Иванић је рекао да РС требају двије велике обнове.

„Једна је биолошка, која мора зауставити тренд одласка људ из РС, а друга је економска. Узалуд нам је Република, ако у њој нема ко да живи“, казао је Иванић.

Он је нагласио да је садашња власт показала да по овим питањима не може учинити ништа и да ће, док год су они на власти, људи све више одлазити, а народ све више сиромашити.

„Зато је наше убјеђење да морају доћи потпуно нове политичке снаге, које ће повратити вјеру грађана у бољи живот у РС“, поручио је Иванић.

Предсједник Народног демократског покрета Драган Чавић је казао да свако мјесто и град показују да су друштву потребне промјене.

Драган Чавић – предсједник НДП-а

”Овој земљи треба правде и све ће бити боље. Не можемо приуштити себи да више трошимо него што произведемо. Мора се увести ред, јер је све постало бахато и осионо”, истакао је Чавић.

Он је поручио да је побједа на Изборима 2018. године у рукама Савеза за побједу и да се мора учинити све да се промјену ствари.

„Дружења са грађанима попут овог су права прилика да покажемо да имамо озбиљне намјере да промијенимо стање у друштву и вратимо вјеру гађана у бољи живот у РС“, нагласио је Чавић.

Видео прилог погледајте у наставку:

https://www.facebook.com/NDPDraganCavic/videos/741987269466252/?t=36

Савез за побједу

Аутор:
Категорија: Актуелно, Вијести, Новости
Ознаке: , , , , , , , , , , , , ,


Будите први, упишите свој коментар!
Оставите коментар