Ухапшена Зорка Андрић

Датум објаве: 3. октобра 2018. у 15:50

Умјесто убица и криминалаца МУП Српске хапси оне који су стварали Републику Српску због саобраћајних прекршаја.

Са запрепаштењем обавјештавамо јавност да је МУП РС ухапсио борца прве категорије, мајку, жену одликовану за храброст у протеклом Одбрамбено-отаџбинском рату, народног посланика и кандидата за посланика у Парламентарној скупштини БиХ, госпођу Зорку Андрић због саобраћајног прекршаја.

Ухапшена је у присуству свог сина и са лисицама на рукама одведена је у притвор где се још увјек налази. Овакав сраман поступак Министарства унутрашњих послова, није запамћен у историји Републике Српске.

Имамо разлога да сумњамо да иза свега, као непосредан мотив, стоји јучерашње обраћање предсједника НДП-а Драгана Чавића, који је на врло јасан начин, лакрдију од прес конференције министра Лукача окарактерисао као циркус.

Овакава врста политичке одмазде својствена је начину на који министар Лукач, као високи функционер СНСД-а, води МУП задњих неколико година.

Ми се у коалицији НДП ДРАГАН ЧАВИЋ – НС – СНС – СЛОБОДА питамо да ли је ово још један покушај директно мјешања МУП-а у изборну кампању и када ће министар Лукач пронаћи одговорне за сва нерешена убиства међу којима је и ликвидација Давида Драгићевића.

Обавјештавамо га да се нисмо плашили таквих ни у рату па нећемо ни сада, госпођа Андрић, засигурно, има више ратног стажа у ВРС него министар МУП-а и инспиратори оваквог скандала.

Грађанима поручујемо да у што већем броју изађу на изборе, јер само побједом на изборима 7. октобра можемо почети рјешавати ове проблеме и спријечити самовољу врхушке Републике Српске.

НДП

Аутор:
Категорија: Актуелно, Вијести, Новости
Ознаке: , ,


Будите први, упишите свој коментар!
Оставите коментар