Васић поклонио фирму радницима

Датум објаве: 2. марта 2017. у 8:36

Амбасадор Босне и Херецеговине у Румунији, др Миле Васић, који је у жижу јавности доспио када су водећи хрватски медији објавили текстове у којима су оптужили ХДЗ да је плагирао његов изборни програм под именом 5+, који је он као члан Народног демократског покрета (НДП) креирао за потребе парламентарних избора у Републици Српској, поново је заинтересовао јавност једним неубичајеним потезом.

 

Наиме, Васић је фирму, чији су оснивачи и власници његова супруга и он, поклонио својим радницима!

 

Амбасадор Васић је истакао да у томе не види ништа необично и да је за њега најприродније било да фирму коју је правио заједно са својим радницима њима и поклони.

 

Он је додао да, будући да се налази у Румунији гдје обавља дужност Амбасадора БиХ, није у могућности да настави да води фирму у пуном капацитету, имао је избор или да фирму угаси или да је прода. У таквој ситуацији, професор Васић није имао дилему шта треба да уради и одлучио је да је поклони својим радницима и колегама.

 

Фирма је од сада, захваљујући великодушном и надасве хуманом гесту амбасадора Васића, у власништву његових дојучерашњих радника и колега.

Извор: prnjavorlive.info

Аутор:
Категорија: Актуелно, Новости


1 коментар на "Васић поклонио фирму радницима" одговори
Mato
2. марта 2017. at 10:47

Da da al zato Radnicima Slobomir P Univerziteta nije isplacivao plate i tako zaduzivao Univerzitet

Оставите коментар