Заједничким кандидатом до промјена за бољу Бањалуку

Датум објаве: 17. марта 2016. у 16:51

Предсједници градских одбора Народног демократског покрета Драган Талић, Српске демократске странке Бања Лука Предраг Вулин и Партије демократског прогреса Зоран Талић су констатовали да су Бањалуци потребне корјените промјене и да ће на предстојећим локалним изборима ове странке имати заједничког кандидата за градоначелника.

Предсједник Градског одбора Српске демократске странке Бања Лука Предраг Вулин каже да су ове три странке постигле договор о сарадњи у предизборној кампањи и потврдили опредијељеност за рушење ненародне власти у Бањалуци.

“Одлуку о заједничком кандидату за Бањалуку ће донијети кордионационо тијело Савеза за промјене. СДС има свој приједлог за градоначелника, али ћемо испоштовати одлуку кординационог тијела, a кандидат може бити из било које партије”, истакао је Вулин, додајући да ће СДС на изборима наступити са својом одборничком листом.

Он је казао да СНСД-ова власт годинама обмањује јавност и грађане Бањалуке.

Предсједник Градског одбора ПДП-а Зоран Талић рекао је да су ове три политичке партије (СДС, ПДП и НДП), које су носиоци стуба Савеза за промјене, договориле да “још јасније и чвршће крену у промјену власти у Бањалуци”.
“У Савезу за промјене смо се договорили да у наредном периоду направимо заједнички програм и платформу коју ћемо понудити грађанима Бањалуке, те одржати низ трибина гдје ћемо показати да смо јасна алтернатива овом стању у којем се сада налазимо”, рекао је Талић.

Предсједник градског одбора Народног демократског покрета Драган Талић је казао да је на данашњем састанку вођен разговор о припреми концепта за рјешавање проблема у граду.

Истичући да је у граду присутно веома много проблема, Талић је упитао у каквом су стању спорт и култура у односу на друге градове.

Он је нагласио да предстојећим локалним изборима неће бити поновљена грешка од прије четири године и да је став Савеза за промјене да имају заједничког кандидата за градоначелника Бањалуке.

“Став Савеза за промјене је да то буде један кандидат у свим градовима и општинама, те ће тако бити и у Бањалуци”, рекао је Талић.

Аутор:
Категорија: Актуелно, Новости
Ознаке: , , , , , , , , , , , , , , ,


Будите први, упишите свој коментар!
Оставите коментар