Жене ће својим активизмом допринијети побједи на изборима

Датум објаве: 19. августа 2018. у 19:13

Жене се морају изборити за више мјеста у политици, јер што више жене буду заступљене у јавном простору више ће владати компрмис и толеранција, а избјегаваће се се конфронтације и тешке теме, порука је са данашњег дружења Актива жена НДП-а, које је одржано у Шипову.

Предсједница Актива жена Градске организације НДП-а Бањалука Бранкица Радинковић истакла је да је данашње дружење била прилика да се направе договори, стратегије и планови како да жене својим активизмом допринесу побједи на предстојећим изборима.

Дружење жена НДП-а – Шипово

”Жене ће подржати све оно што ће нас довести до побједе, до побољшања економије, што ће довести до правде у друштву коначно и обезбједити сигурну будућност нашој дјеци али и нама самима”, истакла је Радинковићева

Дружење жена НДП-а -Шипово

Више од 100 чланица и активисткиња НДП-а данас је, у оквиру радно-рекреативног дружења, посјетило Јањске Отоке, манастир Глоговац и извор ријеке Пливе у Шипову.

Организатор дружења био је Градски одбор НДП-а Бањалука уз несебичну подршку предсједника и домаћина дружења доктора Крсте Јандрића.

Информативна служба НДП-а

Аутор:
Категорија: Вијести, Крсто Јандрић, НДП у парламенту
Ознаке: , , , , , , ,


Будите први, упишите свој коментар!
Оставите коментар