Хуманитарна акција

Датум објаве: 28. децембра 2013. у 21:40

У суботу, 28.децембра 2013.године, Актив жена Народног демократског покрета Градског одбора Бања Лука у сарадњи са Активом младих организовао је хуманитарну акцију- посјету и уручивање пригодне помоћи за двадесет социјално угрожених породица са ширег градског подручја Бања Луке. Акција се спроводила непуних мјесец дана колико је трајало прикупљање информација које су то социјално угрожене породице у нашем граду, након чега је усљедило и само уручивање пакета помоћи. Породицама су уручени прехрамбени пакети, хигијена, одјећа, обућа као и новогодишњи пакетићи за дјецу.

Мирна Савић Бањац, одборница у Скупштини града Бања Лука, поводом ове активности изјавила је: „Наши активисти су веома лако препознали најугроженије породице из нашег града, чак  и тамо гдје су заказале надлежне институције, а све из разлога што је Народни демократски покрет свакодневно са грађанима и одлично познаје њихове проблеме. Ово је само почетак хуманитарних активности и ускоро настављамо са оваквим акцијама.“

Овом акцијом Актив жена и младих желе да подстакну и друге људе, али и политичке странке, да колико су они у могућности помогну угроженим грађанима Бања Луке и Републике Српске.

Аутор:
Категорија: Вијести, Прес центар


Будите први, упишите свој коментар!
Оставите коментар