Програм ”Три корака за бољу Српску” представљен на Кочићевом Вијенцу

Датум објаве: 10. септембра 2018. у 21:13

Многобројни грађани Кочићевог Вијенца имали су прилику вечерас да се упознају са кандидатима листе НДП ДРАГАН ЧАВИЋ – НС – СНС – СЛОБОДА, као и са програмом кампање ”ТРИ КОРАКА ЗА БОЉУ СРПСКУ”.

Окупљеним мјештанима овог бањалучког насеља обратили су се кандидати листе Коалиције НДП ДРАГАН ЧАВИЋ – НС – СНС – СЛОБОДА, за Народну скупштину Републике Српске и Парламентарну скупштину БиХ из Изборне јединице три, односно Изборне јединице један за ПС БиХ, као и предсједник НДП-а Драган Чавић те предсједник ГрО НДП-а Бањалука Крсто Јандрић.

Трибина – Кочићев Вијенац

Предсједник НДП-а Драган Чавић истакао је да је вечерас демонстрирана политичка нормалност, коју чине људи са листе наше коалиције, те да је Републици Српској неопходно успостављање система који ради у интересу грађана.

”Недостаје нам поштовање норми у сваком сегменту, без изузетка, и о томе смо вечерас говорили. Људи не смију да губе наду. Пензионери морају да знају да Република Српска мора да има капацитет да пензије повећа за 10 одсто и увећа их одмах и неопозиво”, нагласио је Чавић.

Трибина – Кочићев Вијенац

Коментаришући откривање починилаца напада на новинара Владимира Ковачевића, Чавић је рекао да је у питању дјело криминалног миљеа које има политичку позадину.

Драган Чавић – предсједник НДП-а

”Нема дилеме да је покушај убиства Владимира Ковачевића наручено дјело и да се ради о интересној позадини у подземљу. Иза њих стоје снажни политички људи из врха власти. Радује ме да је неко смогао снаге у МУП-у да починиоце приведе правди”, казао је Чавић.

Извор: Информативна служба Коалиције НДП ДРАГАН ЧАВИЋ – НС – СНС – СЛОБОДА

Аутор:
Категорија: Актуелно, Вијести, Новости
Ознаке: , , , ,


Будите први, упишите свој коментар!
Оставите коментар